WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen SUBARU

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Speling op uw stabilisatorstang

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.