WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Targa 3.0 Carrera 4 370PK
Bouwjaar 11-2015 - heden

Stabilisatorstangen PORSCHE 911 Targa 3.0 Carrera 4

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, rechts

Speling op uw stabilisatorstang

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE 911 Targa 3.0 Carrera 4 bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE 911 Targa past. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.