WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen OPEL

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stabilisatorstangen voor uw OPEL bestellen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Speling op uw stabilisatorstang

Gietijzer komt minder veel voor als component. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.