WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen MERCEDES-BENZ

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stabilisatorstangen voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Speling op uw stabilisatorstang

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.