WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen JEEP

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Speling op uw stabilisatorstang

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP komen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ATE, Lucas, Jurid, ABS, Pagid, Bosch, Zimmermann, TRW, Brembo en Textar Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.