WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen IVECO

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stabilisatorstangen voor uw IVECO bestellen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Speling op uw stabilisatorstang

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.