WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen ISUZU

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Speling op uw stabilisatorstang

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Stabilisatorstangen voor uw ISUZU bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.