WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen DACIA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Speling op uw stabilisatorstang

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DACIA. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Jurid, Rofren en Brembo Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.