WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen AUDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Speling op uw stabilisatorstang

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.