Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD 140PK
Bouwjaar 10-2000 - heden

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.4 JTD past. Elke ALFA ROMEO 156 Sportwagon heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemtrommelsMAZDA RemslangenLANCIA Remschijven. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO bestellen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.