WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 07-1994 - heden

Stabilisatorstangen ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Speling op uw stabilisatorstang

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145 1.4 i.e., neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Stabilisatorstangen voor uw ALFA ROMEO 145 bestellen

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.