Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.5 TDI 130PK
Bouwjaar 04-2003 - heden

Spoorstang VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.5 TDI

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

voorzijde, rechts

Spoorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.5 TDI bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Spoorstang zelf monteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA FuseekogelsMASERATI RemschoenenMITSUBISHI Remcilinders. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Spoorstang voor uw auto kopen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.