WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT LAGUNA I 2.0 109PK
Bouwjaar 03-1999 - heden

Spoorstang RENAULT LAGUNA I 2.0

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

voorzijde

Spoorstang zelf monteren

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de RENAULT LAGUNA I 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Spoorstang voor uw auto kopen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Spoorstangen voor uw RENAULT LAGUNA I bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.