WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Spoorstang MERCEDES-BENZ

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Spoorstang zelf monteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Spoorstang voor uw auto kopen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bendix, Rofren, Jurid en Brembo

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.