100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9 84PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Spoorstang IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Spoorstang voor uw auto kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Spoorstangen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Spoorstang zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO komen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.