100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11 106PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Spoorstang IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Spoorstang zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11 komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Spoorstang voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI FuseekogelsLEXUS RemtrommelsNISSAN Remschijven. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Spoorstangen voor uw IVECO bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.