100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 116PK
Bouwjaar 09.2002 - 04.2006

Spoorstang IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Spoorstang voor uw auto kopen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ ABS sensorenFERRARI StabilisatorstangenTOYOTA Handremkabels. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Spoorstangen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Spoorstang zelf monteren

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Bosch, ATE en Pagid Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.