100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.6 TDI 115PK
Bouwjaar 02.2017 - tot heden

Spoorstang AUDI A3 Sportback 1.6 TDI

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Spoorstang voor uw auto kopen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 Sportback 1.6 TDI. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Spoorstangen voor uw AUDI A3 Sportback bestellen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Spoorstang zelf monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA StuurkogelsDAF WielnavenSSANGYONG Remklauwen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.