100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.0 T AWD 253
Bouwjaar 10.2015 - 12.2018

Remtrommels LINCOLN MKX 2.0 T AWD

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Remtrommels zelf demonteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Textar, ABS, ATE, Zimmermann, Brembo, Bendix, Pagid en Lucas Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Remtrommels voor uw LINCOLN MKX 2.0 T AWD bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAVW VOLKSWAGENSAAB. Elke LINCOLN MKX heeft een eigen VIN-nummer. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Remtrommels koopt men bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken.

Remtrommels zelf monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.