100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GX 460 4WD 306
Bouwjaar 01.2010 -

Remtrommels LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Remtrommels zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) komen.

Remtrommels voor uw LEXUS bestellen

Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat.

Remtrommels zelf monteren

Remtrommels koopt men bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.