Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA Y10 1.1 Fire 54
Bouwjaar 01.1995 - 12.1995

Remtrommels LANCIA Y10 1.1 Fire

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Zelf een remtrommel uitdraaien

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remtrommels zelf monteren

Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke LANCIA Y10 1.1 Fire heeft een eigen VIN-nummer. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Remtrommel voor uw LANCIA Y10

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA past. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.