100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 116PK
Bouwjaar 09.2002 - 04.2006

Remtrommels IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels achterzijde

Zelf een remtrommel uitdraaien

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto.

Remtrommels zelf monteren

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemslangenMASERATI RemklauwenFORD Remschoenen. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Remtrommel voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO past. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen.