100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13 125PK
Bouwjaar 05.1999 - 05.2006

Remtrommels IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels achterzijde

Remtrommels zelf monteren

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Elke IVECO DAILY III Bus 35 S 13, 40 C 13, 50 C 13 heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Zelf een remtrommel uitdraaien

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemslangenMITSUBISHI FuseekogelsSKODA Wiellagers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO DAILY III Bus komen.

Remtrommel voor uw IVECO

Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.