WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels DAEWOO PRINCE

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1993 tot heden
76
103
Sedan

Remtrommel voor uw DAEWOO PRINCE

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto.

Remtrommels zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zelf een remtrommel uitdraaien

Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht.