100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER 300C 3.0 CRD 239
Bouwjaar 09.2011 -

Remtrommels CHRYSLER 300C 3.0 CRD

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.
Remtrommels achterzijde

Remtrommel voor uw CHRYSLER 300C 3.0 CRD

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remtrommels zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ WielnavenDAIMLER ABS sensorenNISSAN Remcilinders. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER 300C komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken.

Zelf een remtrommel uitdraaien

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHRYSLER past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.