WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remtrommel voor uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto.

Zelf een remtrommel uitdraaien

Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Remtrommels zelf monteren

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.