WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen VW VOLKSWAGEN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remslang monteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remslangen en remvloeistoffen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.