100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI 195
Bouwjaar 03.2012 - 05.2017

Remslangen VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 6612
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
velg Ø: 17
velg Ø: 18
velg Ø: 19
Schroefdraad maat aansluiting 1: BANJO 10MM
Schroefdraad maat aansluiting 2: INN M10x1
Lengte: 502 mm
Gewicht: 0,17 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
20,73
49,35
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remslangen achterzijde

Remslang monteren

De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN HandremkabelsCHEVROLET StuurkogelsMERCEDES-BENZ ABS sensoren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remslang bestellen voor uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 Biturbo CDTI

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.