100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VII Pick-up 3.0 D 171
Bouwjaar 08.2006 - 05.2015

Remslangen TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) 3.0 D

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) 3.0 D

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Lengte van een remslang

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.

Remslang monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX VII Pick-up (_N1_, _N2_, _N3_) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUVW VOLKSWAGENDAEWOO. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.