100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AYGO 1.0 68
Bouwjaar 07.2005 - 05.2014

Remslangen TOYOTA AYGO 1.0

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslangen en remvloeistoffen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA AYGO 1.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslang monteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT StuurkogelsINFINITI HandremkabelsSAAB Draagarmen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Remslang bestellen voor uw TOYOTA AYGO

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.