100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 VVT-i 110
Bouwjaar 04.2003 - 11.2008

Remslangen TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 VVT-i

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslangen en remvloeistoffen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Remslang monteren

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt.

Remslang bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 VVT-i

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD StuurkogelsMINI RemblokkenMITSUBISHI Stabilisatorstangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.