100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL INSIGNIA A Sedan 1.4 140
Bouwjaar 04.2011 - 03.2017

Remslangen OPEL INSIGNIA A Sedan 1.4

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw OPEL INSIGNIA A Sedan
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 6612
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
velg Ø: 17
velg Ø: 18
velg Ø: 19
Schroefdraad maat aansluiting 1: BANJO 10MM
Schroefdraad maat aansluiting 2: INN M10x1
Lengte: 502 mm
Gewicht: 0,17 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
20,73
49,35
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remslangen achterzijde

Remslang monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK StabilisatorstangenOPEL SpoorstangOLDSMOBILE Remtrommels. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remslang bestellen voor uw OPEL INSIGNIA A Sedan 1.4

Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Elke OPEL INSIGNIA A Sedan heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.