WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MITSUBISHI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslang bestellen voor uw MITSUBISHI

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Remslangen en remvloeistoffen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.