100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN One D 116
Bouwjaar 07.2017 -

Remslangen MINI MINI COUNTRYMAN One D

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang monteren

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI COUNTRYMAN One D. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Remslang bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de MINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.