WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI 204PK
Bouwjaar 03-2003 - heden

Remslangen MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T CDI past. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remslang bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.