WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MERCEDES-BENZ

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remslang monteren

Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.