WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remslangen LOTUS ESPRIT S2

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen via kenteken

Vind passende remslangen via je kenteken

Kies je LOTUS ESPRIT S2 uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1975 tot heden
119
162
Coupé
02-1980 tot heden
157
214
Coupé

Remslang bestellen voor uw LOTUS ESPRIT S2

Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNDAFMASERATIHONDAMAZDA.

Lengte van een remslang

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remslang monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.


Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100% gratis retouren.
Veilig bestellen