100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GX 460 4WD 306
Bouwjaar 01.2010 -

Remslangen LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS GX
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 6743
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 07.13
Schroefdraad maat aansluiting 1: INN M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: INN M10x1
Lengte: 325 mm
Gewicht: 0,12 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
63% Korting
16,56
44,77
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Lengte van een remslang

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 460 4WD komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken.

Remslang bestellen voor uw LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIVOLVOVW VOLKSWAGENGMCALFA ROMEO. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remslang monteren

Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.