WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LAND ROVER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw LAND ROVER

Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Remslang monteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.