100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 1.6 LPG 82
Bouwjaar 10.2004 - 03.2007

Remslangen LADA 110 1.6 LPG

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde
Koppelingsslangen

Remslang bestellen voor uw LADA 110 1.6 LPG

Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remslangen en remvloeistoffen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslang monteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de LADA 110 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD FuseekogelsTOYOTA WielnavenLADA Stabilisatorstangen. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.