100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA VENGA 1.4 LPG 90
Bouwjaar 02.2010 -

Remslangen KIA VENGA 1.4 LPG

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw KIA VENGA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 6733
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, linksachterzijde, links
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Schroefdraad maat aansluiting 1: INN M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: BANJO 10MM
Lengte: 220 mm
Artikelnummer voor de andere zijde: SL 6732
Gewicht: 0 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links
65% Korting
17,97
51,34
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Remslang bestellen voor uw KIA VENGA 1.4 LPG

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC DraagarmenSAAB RemcilindersCHRYSLER Remtrommels. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring.

Remslangen en remvloeistoffen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de KIA VENGA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Remslang monteren

Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA komen. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.