100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4 146
Bouwjaar 08.1982 - 12.1986

Remslangen FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD SIERRA Turnier
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 3684
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 07.85
Schroefdraad maat aansluiting 1: OUT. M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: OUT. M10x1
Lengte: 404 mm
Gewicht: 0,11 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
15,78
39,45
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remslangen achterzijde

Remslang monteren

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE FuseekogelsISUZU WiellagersMERCEDES-BENZ Wielnaven. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remslang bestellen voor uw FORD SIERRA Turnier 2.8 i 4x4

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD SIERRA Turnier past.

Remslangen en remvloeistoffen

Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.