WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 122PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

Remslangen CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang monteren

Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Remslang bestellen voor uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.