Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.5 86PK
Bouwjaar 10-2004 - heden

Remslangen CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.5

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan 1.5

Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Remslang monteren

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET AVEO / KALOS Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remslangen en remvloeistoffen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Pagid, ABS, Bosch en Jurid Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.