100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5 84
Bouwjaar 01.2005 - 05.2008

Remslangen CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang monteren

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback 1.5. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden.

Remslangen en remvloeistoffen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback past. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen.

Remslang bestellen voor uw CHEVROLET

Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.