WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si 218PK
Bouwjaar 09-2005 - heden

Remslangen BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de BMW Z4 Roadster (E85) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden.