100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 3.2 V6 24V 240
Bouwjaar 04.2003 - 10.2005

Remslangen ALFA ROMEO GTV (916_) 3.2 V6 24V

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO GTV (916_) 3.2 V6 24V

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.

Lengte van een remslang

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GTV (916_). Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNFORDFIAT.

Remslang monteren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.