Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.0 JTS 166PK
Bouwjaar 03-2002 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.0 JTS

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon 2.0 JTS

Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remslang monteren

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon past. Gietijzer komt minder veel voor als component.