WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V 192PK
Bouwjaar 10-2000 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 2.5 V6 24V

Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 156, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remslang monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemklauwenPLYMOUTH HandremkabelsLINCOLN Remblokken.