WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 105PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Remslang monteren

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemschijvenDACIA ABS sensorenSUBARU Remtrommels. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 1.9 JTD

Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.